Score
Online Marketing Consulting

Hoger in Google, daarvoor is meer nodig dan goede content. Hoog in Google kan door je website of webshop te promoten. Bovenaan Google, dus beter gevonden worden, daar kunnen we bij helpen. Een website of webshop promoten is een specialisme wat bestaat uit diverse activiteiten. Bovenaan komen in Google betekent geduld hebben. Afhankelijk van de competitie in je branche kan het zes maanden of langer duren voordat je webpagina een goede ranking heeft. Door op een slimme manier om te gaan met de 'longtail' krijg je al sneller bezoekers.

Linkbuilding

Links (laten) plaatsen vanaf krachtige websites naar jouw webpagina's wordt linkbuilding genoemd. Ga je dit zelf doen, zonder duidelijke visie, dan loop je het risico dat de webpagina's in de 'sandbox' van Google geraken. Het gaat erom dat je links krijgt van betrouwbare websites, met een hoge DA, PA, TF, CF in de juiste categorie (Topic). Wij maken deel uit van een internationaal netwerk betrouwbare domeineigenaren. Hierdoor kunnen wij links plaatsen op krachtige domeinen met verschillende ip-adressen. 

Zoekmachine optimalisatie

Om je website te kunnen promoten dient deze volledig te zijn geoptimaliseerd (offpage). We kunnen de meest krachtige links naar je webpagina's plaatsen, maar voldoet de content niet aan de SEO richtlijnen, dan is het 'trekken aan een dood paard'. Voordat we een webpagina promoten wordt deze door onze SEO specialisten beoordeeld. Indien nodig kunnen onze SEO tekstschrijvers de content te optimaliseren. Voor zij kunnen schrijven voeren ze een zoekwoordstudie uit. Hierbij komen 'longtail' zoekwoorden in beeld waar minder concurrentie op is, maar die sneller bezoekers trekken. Voor deze pagina vonden zij:

 • Gevonden worden
 • Beter gevonden worden
 • Website promoten
 • Webshop promoten
 • Webwinkel promoten
 • Hoog in Google
 • Hoger in Google
 • Promotie website
 • Bovenaan Google
 • Vindbaarheid website vergroten
 • Gevonden worden in Google
 • Nieuwe website promoten
 • Site promoten
 • Gevonden worden op internet
 • Toppositie Google
 • Bovenaan zoekmachine

Indexeren

Veel bedrijven die zelf aan linkbuilding doen 'vergeten' de links te indexeren. Het gevolg is dat een groot deel van de linkbuilding-activiteiten zinloze tijdverspilling is. Links die wij plaatsen voor onze klanten worden altijd geïndexeerd en zo gevonden door de zoekmachines.

Topic

Het is belangrijk dat links die je binnenkrijgt sterk en betrouwbaar zijn. Een steeds belangrijker wordende factor is de juiste Topic. Als je een advocatenkantoor hebt dient jouw website als hoofd Topic 'Society Law' te hebben. Het is belangrijk dat je onderzoekt welke Topic een inkomende link hebben. Je loopt anders het risico om te vallen in de meest voorkomende topic 'Art'. Hierdoor wordt het moeilijk om een autoriteit te worden in jouw vakgebied. Onze wijze van promotie houdt uiteraard rekening met de benodigde hoofd en sub Topics. 

Resultaten

Om te weten wat de progressie is van de zoekwoorden heb je een SERP-tool nodig. Je kunt deze zelf aanschaffen of onze tool gebruiken tegen een vergoeding van € 15,- per maand voor maximaal 10 zoekwoorden (uitbreidbaar naar rato). In één overzicht ziet hoe jouw zoekwoorden presteren in elk gewenst land.

Kosten

Promoten volgens linkbuildingstrategie

De kosten voor maandelijkse linkbuilding inclusief indexering zijn € 250,- ex.BTW waarbij wij maximaal 10 webpagina's promoten volgens een 'geheime' linkbuildingstrategie. Meer pagina's is mogelijk naar rato. De samenwerking wordt aangegaan voor de periode van een jaar en is daarna maandelijks opzegbaar. De linkbuildingactiviteiten worden maandelijks vooraf gefactureerd.

Losse links

Losse links plaatsen is mogelijk waarbij je een bedrag betaalt per link voor de periode van een jaar. De prijs per link varieert en is afhankelijk van het domein waarop de links worden geplaatst. Bedragen per link starten vanaf € 25,- ex.BTW per jaar. Je geeft aan welke anchorteksten gebruikt dienen te worden. Doe je aan te extreme linkbuilding, waardoor je website in de 'sandbox' belandt, dan is dit je eigen verantwoordelijkheid.

Je wilt hoger in Google komen? Neem contact met ons op +32 (0)14 - 49 18 81 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

+32 (0)14 - 49 18 81

  Exclusief

  Zeggen wat we doen

  Doen wat we zeggen