Score
Online Marketing Consulting

Online leadgeneratie

Online leadgeneratie op een efficiĆ«nte wijze organiseren? U kunt uw online leadgeneratie uitbesteden of in house uitvoeren. In house houdt in dat uw website moet voldoen aan een aantal criteria. Online leadgeneratie vergt doorgaans een aanpassing van uw website of webshop, maar ook van uw salesorganisatie. Online leadgeneratie is alleen maar succesvol en leidt tot conversie naar new business, als de opvolging van de leads strak is georganiseerd. Kunt u niet ten laatste binnen enkele uren reageren, dan kunt u beter niet aan online leadgeneratie beginnen. De zoeker die u heeft gevonden op het internet en verwacht snel een reactie van uw organisatie, dus geen standaard reply. Als is het maar om een afspraak in te plannen of het kwalificeren van de klant. Producten die via een webshop worden aangekocht dienen dan weer snel te worden toegestuurd. Afhankelijk van het product of dienst dat uw organisatie verkoopt middels online leadgeneratie is een andere vorm van opvolging noodzakelijk.

Heeft u interesse om mogelijkheden rond online leadgeneratie en te bespreken bij een kopje thee of koffie in Turnhout? Belt u dan +32 (0) 14 49 18 81.

Anders

De visie die wij door de jaren hebben ontwikkeld over het genereren van leads is disruptief. Niet klakkeloos een lead doorsturen naar de verkoper, maar een lead telefonisch kwalificeren door een binnendienst medewerk(st)er en toetsen aan de hand van het ideale klantprofiel. Dat is feitelijk waar het om gaat. Voldoet een klant niet, waarom zou u er dan onnodig veel tijd aan besteden? Een verkoper langs sturen, omdat het in de toekomst interessant kan worden? U wilt nu resultaat zien en het toekomstig potentieel blijft u informeren over uw activteiten. U kunt op deze wijze met een beperkte sales force prachtige resultaten bereiken. Wilt u uw salesorganisatie laten doorlichten, stroomlijnen en/of laten trainen? Het succes wordt uiteindelijk bepaald door de opvolging van de 'hotlead' door uw interne accountmanager.

leadgeneratie website

+32 (0)14 49 18 81

  Exclusieve samenwerking

   Zeggen wat we doen

  Doen wat we zeggen