LEADGENERATIE met SCORE

B2C en B2B leads generen voor jouw bedrijf

Leadgeneratie

Leadgeneratie in samenwerking met SCORE is B2C en B2B leads genereren voor jouw bedrijf volgens je eigen klantprofiel. Binnen onze linkbuilding service plaatsen wij backlinks op de homepages van onze domeinen.

Leads kopen is old school

Ongekwalificeerde leads kopen bij een leadprovider wordt steeds minder gedaan. Wat je vaker ziet is dat bedrijven investeren in mini-websites, blogs of webshops waar de potentiële klant direct terecht kan. Dit vergroot de kans op omzet, doordat er een direct klant contact ontstaat. Je eigen commerciële medewerkers kunnen de vragen direct beantwoorden en een deal closen.

Mini-websites

Vind je het complex om zelf een mini-website voor leadgeneratie te bouwen in de ‘look and feel’ van jouw bedrijf? Bij SCORE kunnen we dit voor je verzorgen waarbij we zelfs de content kunnen maken.  Waarbij wij de investering in de mini-website doen.
Vervolgens gaan we de mini-website promoten met onze powerlink, waarbij de potentiële klanten direct worden gerouteerd naar jouw bedrijf.

B2B leads klantprofiel

Je klantprofiel is het vertrekpunt bij het ontwikkelen van de content voor het genereren van B2B leads. Het is mogelijk om de klant die je wilt binnenhalen een aangenaam gevoel te bezorgen. Een gevoel waardoor hij of zij zaken wil doen met jouw bedrijf. Voor het genereren van B2B leads is het belangrijk om de effecten te meten van elke contentaanpassing.

VIRGOLEADS

In 2021 heeft SCORE de activiteiten van Virgoleads overgenomen. De wijze van leadgeneratie door Virgoleads was inclusief menselijke kwalificatie. In de praktijk willen potentiële klanten direct met een specialist spreken die verstand heeft van de aangeboden producten of diensten.

De wijze van webpaginapromotie is volledig geïntegreerd in de activiteiten van SCORE. Bent u een Virgoleads klant? We helpen u graag bij het genereren van leads.

Interesse in leadgeneratie voor B2C en B2B leads?

Heb je behoefte aan leadgeneratie met of zonder mini-websites? We bespreken graag wat we voor je kunnen betekenen als het gaat om leads genereren.
Nadat je het contactformulier hebt ingevuld nemen we contact met je op.

Contactformulier

Leadgeneratie met SCORE, is B2C en B2B leads genereren exclusief voor jouw bedrijf! Ongekwalificeerde leads kopen is verleden tijd...