LINKBUILDING UITBESTEDEN

Linkbuilding bureau sinds 1999

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden is interessanter dan zelf doen. Het kost veel tijd en je hebt naast expertise, dure tools en backlinks nodig. Je linkbuilding laten doen door SCOR is gebaseerd op krachtige backlink pakketten.  Zo kunnen webshops of websites hoog ‘scoren’ in de zoekmachines. Je zult ervaren dat het hebben van interessante content bij een bepaalde ranking niet meer voldoende is. Vanaf dit punt is kwalitatieve linkbuilding noodzakelijk om verder te stijgen.

Linkbuilding strategie

Voor onze kwalitatieve linkbuilding service gebruiken we dezelfde linkbuilding strategie als voor de promotie van onze eigen webpagina’s. Voorbeelden van zoektermen in een concurrerende markt waarmee wij scoren zijn backlink provider en linkbuilding service.

Natuurlijk backlinkprofiel

Voor duurzame top 10 posities in Google is een natuurlijk backlinkprofiel zéér belangrijk. Inkomende DoFollow backlinks dienen een hoge DA,  lage spamscore en gezonde verhouding TF / CT te hebben.  Een gezonde plaatsingsspreiding draagt bij aan een natuurlijk backlinkprofiel.

Linkbuilding laten doen

We hanteren een spreidingsplan waardoor de plaatsing van de homepage backlinks  worden verspreid over de periode van een maand. De hosting van de domeinen wordt gedaan op Nederlandse ip-adressen.

Ankerteksten

Het afwisselen van ankerteksten blijft een punt van aandacht. Natuurlijk wil je scoren op de zoektermen met de grote volumes, echter met een relatief nieuwe website genereer je in het begin sneller omzet met de ‘longtail’ zoekwoorden. We kunnen je meer uitleg geven als we een gaan samenwerken.

Linkbuilding bureau

Wil jij je linkbuilding uitbesteden aan SCORE, dan werken we volgens een vaste methodiek die wij ‘SCOREN’ noemen. Om succesvol te kunnen zijn met linkbuilding is het noodzakelijk dat aan alle randvoorwaarden is voldaan. De methodiek bestaat uit de volgende stappen:
 • We vragen een overzicht van webpagina’s en lijst met gewenste zoekwoorden waarmee je in de top 10 van Google wilt geraken.
 • Vervolgens doen we een ‘On Page’ onderzoek per pagina om te zien of deze voldoet aan de zoekmachinecriteria om te kunnen ranken. We geven advies over de benodigde aanpassingen.
 • Voor de linkbuilding werken we met ‘jaarrond’ homepage backlink pakketten. Dit houdt in dat er elke maand een reeks backlinks wordt geplaatst naar de webpagina’s die jij hebt aangegeven.
 • In onze SERP-tools volgen we de progressie waarover we 1x per maand kunnen rapporteren als je dit wilt.

Blijvende linkkracht

Onze domeinen worden continue versterkt waardoor de linkkracht blijft en nog sterker wordt. We gebruiken deze linkbuilding strategie ook voor onze eigen websites. De versterkende lagen worden T2, T3 en T4 genoemd. Door niet meer dan 150 uitgaande backlinks te plaatsen wordt de linkkracht verdeeld over een beperkt aantal uitgaande links.

Luikbuilding prijzen

De linkbuilding prijzen kunnen we laag houden aangezien we als linkbuilding bureau eigenaar zijn van de homepage backlink pakketten.  De plaatsing van de content en DoFollow links hebben we in eigen beheer. Ter afronding van de linkplaatsing wordt het domein geïndexeerd. Zo zijn we zeker dat de backlink naar jouw webpagina door Google wordt gezien.

Domein autorititeit en Trust flow

De domein autoriteit en Trust flow van jouw website daar werken we ook aan wanneer wij de linkbuilding voor je uitvoeren

Nederlandse ip-adressen

We hanteren een spreidingsplan waardoor de plaatsing van de homepage backlinks  worden verspreid over de periode van een maand. De hosting van de domeinen wordt gedaan op Nederlandse ip-adressen.

Pagespeed

Om goed te ranken in de zoekmachines dient de pagespeed optimaal te zijn  voordat we je linkbuilding goed kunnen uitvoeren. We kunnen je hierin adviseren of de optimalisatie door Score laten uitvoeren (WordPress). Dit doen we enerzijds door onze plugin te laden. Bij onvoldoende resultaat kunnen we ook handmatige acties uitvoeren.

Resultaat

Na 15 dagen zie je de eerste beweging in de ranking.

BACKLINK PAKKET KARAKTERISTIEKEN

 • Content wordt geplaatst door onze redactie
 • Unieke C-block ip adressen
 • Gemiddelde DA 40 bij jaarrond pakketten
 • DoFollow
 • Topic is Business (of branche gerelateerd)
 • TF 29 of hoger
 • TF / CT verhouding > 0,7 of hoger
 • Lage spamscore
 • No gaming, adult or drugs links toegestaan
 • Jaarlijkse betaling
 • Prijs vast voor 2 jaren
 • Aanbieden links ter indexering

Budget linkbuilding uitbesteden

Wanneer is linkbuilding uitbesteden via Score interessant? Als je minimaal 2 webpagina’s hebt die je wilt promoten met maandelijks tussen de 6 en 12 links, dus in totaal minimaal 12 links. Dit kost je € 530,- ex.BTW per maand, dus varieert de linkprijs tussen de € 22,- en € 44,- ex.BTW per link waarbij wij de links plaatsen op de homepages. Heb je meer webpagina’s, dan gaat de prijs exponentieel naar omlaag.

Praktijk

Praktijkvoorbeeld van linkbuilding service voor Advocatenkantoor Stappers

Het tekstschrijven voor de websites in combinatie met de linkbuilding service van Score heeft Advocatenkantoor Stappers een prominente plaats in de zoekmachines van Google opgeleverd.
Zo’n 90% van het nieuwe cliënteel vindt Advocatenkantoor Stappers via het internet. De belangrijkste zoektermen zijn gezinshereniging en België route. Een fenomeen waarvoor Nederlanders de grens oversteken. En ook wanneer ze een advocaat verkeersrecht in België nodig hebben weet men Advocatenkantoor Stappers te vinden.

Vragen en tips over linkbuilding uitbesteden

Wat is linkbuilding?

Je hebt een website of webshop en je probeert om zoveel mogelijk links met een gewenste ankerteksten naar jouw webpagina’s te krijgen, dit wordt linkbuilding genoemd. Het is de bedoeling dat dit degelijke links zijn. Google waardeert jouw websites of webshops o.a. op het aantal kwalitatieve backlinks. De redenatie van Google is in grote lijnen dat jouw website of webshop zo interessant is, dat kwalitatieve websites een link naar jouw website of webshop willen plaatsen. Het krijgen van kwalitatieve backlinks is niet gemakkelijk en daarom is linkbuilding uitbesteden interessant. Bij Score beschikken we over een heel groot (inter)nationaal netwerk van krachtige domeinen waarop door onze redactie backlinks worden aangemaakt.
Linkbuilden is een fulltime activiteit als onderdeel van een linkbuilding strategie. Het zoeken en vinden van kwaliteitswebsites waar je backlinks kunt  plaatsen kan zeer frustrerend zijn. De fout die vaak wordt gemaakt is het inschakelen van geautomatiseerde linkbuilding. Zo krijg je heel veel links in een zeer korte tijd, van een matig tot slechte kwaliteit naar jouw website of webshop. Het effect is averechts van wat jij in gedachten hebt met als risico dat jouw website in de ‘sandbox’ terecht komt of een handmatige actie van een Google-medewerker krijgt. Je site is dan ‘verbrand’ en nu maar zien dat je het probleem kunt fixen met bijvoorbeeld een Disavow-procedure. Zolang het probleem niet hersteld is, komt je site niet (meer) voor in de ranking.
We zijn al sinds 1999 bezig met online marketing en hebben vele duizenden webpagina’s gepromoot voor onze klanten en onszelf. Hierbij gebruiken we diverse SEO-tools om de ranking op te volgen. Doordat wij werken in het groot kunnen we de kosten voor deze tools verdelen over al onze linkbuilding activiteiten.
Elke website of webshop waarvoor wij de linkbuilding uitvoeren zien wij als een uniek project. Je kunt zelf bepalen wanneer je begint en wanneer je wenst te stoppen. In de praktijk ga je de linkbuilding service niet beëindigen als je website of webshop goed presteert. Hoe dan ook blijft het mogelijk om op flexibele basis samen te werken. Het is onze ‘kick’ om jouw linkbuildingproject een sterke positieve progressie te zien maken.

Linkbuilden voor de concurrentie?

Jij wilt scoren in een bepaalde regio of branche en het beter doen dan je concurrenten. Als wij voor jouw bedrijf werken, dan werken werken we niet voor je directe concurrent. Hierover worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt.

Waarom linkbuilden uitbesteden?

De panda en pinquin updates van het Google algoritme hebben er voor gezorgd dat zelf linkbuilden steeds lastiger is geworden. Het is nu werk voor specialisten die meer allround zijn. Wanneer je website voldoet aan de richtlijnen dan gaat je website ranken. Op een zeker moment gaat je website niet meer omhoog en dan zijn goede backlinks nodig.

Wat is een linkbuilding strategie

De beste resultaten met linkbuilding door na te denken over hoe je het gaat aanpakken. Vaak wordt de strategie uitgewerkt in een linkbuildingplan. Zo kun je goed bijhouden wat je hebt gedaan en wat voor effect de inspanning heeft gehad. De belangrijkste vragen rond je linkbuilding strategie zijn:
 1. Wat is het doel dat ik wil bereiken?
 2. Heb ik een concurrentie-analyse gemaakt?
 3. Wat is de ranking bij het begin van de linkbuilding en hoe ga ik dit opvolgen?
 4. Luikbuilding kost tijd en geld, op welke pagina’s ga ik de nadruk leggen?
 5. Voldoet de website aan de technische criteria, ook On-page?

Linkbuilding technieken

Als je wilt dat je geen penalty krijgt van Google, dan is het aan te bevelen om ‘White hat’ linkbuilding technieken te gebruiken. Met een kwalitatief, natuurlijk linkprofiel zijn de resultaten die je bereikt duurzaam. Sterker nog, je wordt vaak beloond door Google op de langere termijn. De backlinks die naar jouw website verwijzen dienen o.a. te voldoen aan de volgende criteria:
 • De hosting dient te worden gedaan op degelijke ip-adressen
 • De links dienen relevant te zijn
 • De links dienen te komen van domeinen met een hoge DA, hoger dan die van jouw website
 • De TF / CT ratio dient boven de 0,7 te liggen
 • De ankerteksten dienen gevarieerd te zijn
 • Maak zo min mogelijk gebruik van startpagina’s en andere spammy websites
Je ziet dat het niet eenvoudig is om aan alle criteria te voldoen. Daarbij heb je diverse tools nodig die ook veel geld kosten. Dit maakt linkbuilding uitbesteden tot de meest logische stap.

Onze linkbuilding services worden gevonden op deze zoekwoorden

 •  linkbuilding prijzen
 • link building service
 • linkbuilding bedrijven
 • linkbuilding bureau
 • linkbuilding bedrijf
 • linkbuilding laten doen
 • seo link building service
 • handmatig linkbuilden
 • linkbuilding backlink pakket
 • handmatige linkbuilding
 •  linkbuilding strategie
 • linkbuilding pakket
 • linkbuilding pakketten
 • kwalitatieve linkbuilding
 • linkbuild pakket
 •  link building strategie
 • seo linkbuilding backlinks pakket
 • link building professional
 • linkbuilden uitbesteden
 •  linkbuilding advies
 • linkbuilding kopen
 • linkbuilden uitbesteden
 • linkbuilding kosten
 • handmatige linkbuilding
 • linkbuilding voor webshops
 • nederlandse linkbuilding
 • seo linkbuilding pakketten
 • seo linkbuilding services
 •  linkbuilding nederland
 • linkbuilding belgië
 • link building
 • linkbuilding webshop
 • linkbuilding pakket kopen
 • linkbuilding voor je webshop
 • hoge kwaliteit linkbuilding pakket
 • linkbuilding tarieven

Je linkbuilding uitbesteden aan SCORE is je linkbuilding laten doen door linkbuilding professionals!