Score
Online Marketing Consulting

Een website laten maken door Score uit Turnhout is mogelijk vanaf € 600,- ex.BTW. Voorafgaand aan de bouw van uw website wordt een zoekwoordstudie uitgevoerd. Dit is nodig voor een goede URL-structuur en relevante contentcreatie.

Contentcreatie

Met content worden relevante teksten, foto's en filmpjes bedoeld die op uw website wordt geplaatst. De content moet aangenaam leesbaar zijn voor bezoekers en Google.

De tekstuele content moet voldoen aan richtlijnen die we u geven als u zelf tekst gaat schrijven. U kunt het maken van de content ook uitbesteden aan Score. We hebben ervaring in het ontwikkelen van content in meerdere talen.

Zoekwoordstudie

Voordat we een website bouwen hebben we de zoekwoordstudie uitgevoerd. Op basis van de (longtail) zoekwoorden ontwikkelen we content. Voor deze webpagina, die u nu leest, hebben we een zoekwoordstudie gedaan. De gemiddelde maandelijkse Nederlandstalige zoekvolumes in België zijn:

Zoekterm Volume     Zoekterm Volume
Betaalbare website 260     Website laten maken prijs 210
Website laten maken 1300     Hoeveel kost een website laten maken  50
Website laten maken kosten 50     Prijs website laten maken 90
Professionele website laten maken  79     Website laten bouwen prijs 110

Promotie

SEO (autonoom vindbaar)

Nadat u de website heeft laten maken, gaat deze ranken in de zoekmachines. Om de concurrentie voorbij te streven is o.a. offpage promotie noodzakelijk. Het is belangrijk dat uw website degelijke, krachtige links binnenkrijgt vanaf websites in een juiste categorie met een betrouwbaar ip-adres. Vanuit Score zjjn we lid van een internationaal netwerk waardoor we de beschikking hebben over meer dan 1000 domeinen.

Afhankelijk van de competitie in uw vakgebeid kan het tot een jaar duren voor u een goede ranking bereikt. Wij kunnen de promotie voor u uitvoeren tegen een vast bedrag per maand.

Het eerste doel is om uw webpagina's op belangrijke zoektermen in de top 10 te krijgen. Vervolgens streven we naar de top 3. Staan de pagina's hoog, dan moeten we blijven promoten om hoog te blijven staan.

SEA (advertenties)

Wilt u vanaf de eerste dag dat uw website live is zichtbaar zijn in de zoekmachines? Dan kunnen we voor u campagnes uitwerken, plaatsen en managen. Hiervoor dient u een maandelijks budget te voorzien. Op regelmatige tijden informeren we u over het gebruikte budget.

U geeft door of de klanten die reageren voldoen aan uw klantprofiel, zodat we kunnen bijsturen. De advertenties die we maken staan binnen 1 dag op een zichtbare positie. Totdat het budget is opgebruikt zijn de advertenties zichtbaar.

Domein 

Het domein wat u gaat gebruiken is in tegenstelling tot Branding Leadgeneratie. Wij kunnen het domein voor u registreren op uw naam. U ontvangt de factuur voor de registratie van de provider. Het domein maakt mede deel uit van de waarde van uw bedrijf.

Hosting

Wanneer we professionele websites ontwikkelen adviseren we om niet voor de goedkoopste provider te kiezen. U wilt dat uw site wordt beschermd tegen hackers. Ook de snelheid van de server waarop uw website draait is belangrijk. Vaak wordt gekozen voor shared hosting, waarbij het belangrijk is dat uw 'buren' ook nette bedrijven zijn.

Kosten

Basis

Het ontwikkelen van een basis website met onze templates, met beheersysteem in uw favoriete kleuren en logo kost € 600,- ex.BTW te betalen voor aanvang werken.

Content

Het schrijven van SEO-vriendelijke content kunt u volledig of gedeeltelijk uitbesteden aan Score. De kosten zijn € 100,- ex.BTW per uur welke maandelijks achteraf worden gefactureerd. We kunnen u uitleggen waar uw content dient te voldoen, zodat u zelf kunt schrijven.

Onderhoud

Op regelmatige basis dienen er updates te worden uitgevoerd. Dit zorgt voor bescherming tegen hackers en ongeoorloofd gebruik. Vooraf maken we een backup en na de update indexeren we de webpagina's opnieuw. Kosten zijn € 125,- ex.BTW per keer. De frequentie van updates zijn sterk wisselend. Het is sterk afhankelijk van hack-pogingen, maar ook software verbeteringen.

Promotie SEO

De offline promotie kunnen wij uitvoeren, waarbij we u regelmatig vragen om artikelen te delen via uw sociale media. Deze artikelen zijn altijd uniek. Daarbij promoten we webpagina's binnen ons internationale power netwerk. De kosten hiervoor zijn € 25,00 per webpagina met een minimum van € 250,- ex.BTW per maand. Wordt maandelijks achteraf gefactureerd.

SERP-tool

Wij maken gebruik van een SERP-tool waarmee we de posities van uw pagina's in Google monitoren. De tool geeft de posities weer zoals een neutrale gebruiker zou kijken. Als u op uw PC, laptop, tablet of smartphone krijgt u niet de werkelijke positie te zien. Elk apparaat beschikt over cache-geheugen en geeft u een andere positie weer, dan iemand die voor de eerste keer kijkt. U kunt een link krijgen om ook te kunnen monitoren onder onze licentie. Kosten zijn € 1,50 per keyword per maand met een minimum van € 15,- ex.BTW per maand. Wordt maandelijks vooraf gefactureerd.

Promotie SEA

De promotie van de webshop met uitgekiende advertenties kunnen we uitvoeren voor 10% van uw advertentiebudget met een minimum van € 125,- ex.BTW van het maandbudget. We rapporteren 1X per week over het verbruikte budget en de CTR (Click Trough Rate). We streven naar een optimaal gebruik van het budget. Bij de start van de campagne monitoren we dagelijks. Waar nodig sturen we campagne bij. Facturatie is maandelijks vooraf.

Voorbeelden

VACUE (USA & EU)

VacueHet netwerk van Vacue biedt bedrijven en VAT specialisten de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen. Score heeft deze website ontwikkeld, waarbij de vertaling is uitgevoerd door een vertaalbureau. De promotie van de webpagina's wordt uitgevoerd door Score.

Riforma (BE en NL)

RiformaLuchtgommen is de vervanger van zandstralen. Riforma is de specialist op het gebied van luchtgommen. De kleuren van de website zijn gekozen door de klant. De bouw en de promotie van de website is en wordt uitgevoerd door Score.

Virgoleads (NL en BE)

VirgoleadsVirgoleads is leadprovider voor bedrijven in Nederland en België. De website is relatief eenvoudig, maar voldoet aan de eisen om nieuwe klanten te werven. De ontwikkeling en de promotie van de website is en wordt uitgevoerd door Score.

Wijnpromotor (NL en BE)

WijnpromotorAanvankelijk is Wijnpromotor gestart als webshop. Aangezien Wijnpromotor is gespecialiseerd in de niche van exclusieve wijn is de webshop omgebouwd. De website is vraag gestuurd, maar wordt internationaal gezien als de referentie. 

Steinerschool (BE)

steinerschoolDe creatieve vrije denkers ontwikkelen zich tot authentieke volwassen mensen via het  Steineronderwijs. Het zijn deze mensen die de oplossingen zoeken voor de uitdagingen van de toekomst. Vanuit Score steunen we het antroposofisch onderwijs in Turnhout. Ook de website van het bijbehorende kinderdagverblijf wordt door Score gesteund middels promotie-activiteiten.

Advocatenkantoor Stappers (BE en NL)

Advocatenkantoort StappersAls u op zoek bent naar een multi-disiplinair advocatenkantoor in België, dan komt u uit bij Advocatenkoort Stappers. Het advocatenkantoor werkt voor Belgische en Nederlandse klanten. Vanuit Score hebben we de Belgische en Nederlandse website ontwikkeld. Ook de promotie van beide websites worden door Score uitgevoerd.

IK ONTSTRESS (BE)

Ik ontstress logoBij IK ONTSTRESS komt u tot rust. Door energetische massage, Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage en voetreflexologie kunt volledig herbronnen. De alledaagse stress heeft minder vat op u, zoals u kunt lezen op de website. De ontwikkeling van de website en de promotie wordt gedaan door Score.

Door Score kunt u een professionele website laten maken voor een diversiteit aan diensten en producten.

+32 (0)14 - 49 18 81

  Exclusieve samenwerking

  Zeggen wat we doen

  Doen wat we zeggen