Score
Online Marketing Consulting

Je website laten maken door Score uit Turnhout betekent betaalbaar en geoptimaliseerd voor Google. Je kiest voor een exclusieve samenwerking en persoonlijke dienstverlening waarbij jij en jouw bedrijf centraal staan. Een website laten maken door Score is mogelijk vanaf € 600,00 exclusief BTW. 

Tijdens een kennismakingsgesprek luisteren we graag naar jouw verhaal. Wat zijn je wensen met betrekking tot de website en welk doel wil jij bereiken? Graag vertellen we jou persoonlijk meer over onze diensten en de diverse mogelijkheden. 

Hieronder vind je alvast een kort overzicht van de mogelijkheden.

Zoekwoordstudie

Voordat we een website bouwen hebben we de zoekwoordstudie uitgevoerd. Op basis van de (longtail) zoekwoorden ontwikkelen we URL-structuur en de content voor de website. Een degelijke URL-structuur zorgt dat de website goed doorzocht kan worden door de 'spiders' van o.a. Google. Je kunt de mooiste content creëren, maar deze dient wel gevonden te worden door de zoekmachines.

Onze expertise ligt op het gebied van longtail zoekwoorden aangezien jij daar sneller je eerste 'business' uithaalt. Longtail zoekwoorden bestaan uit combinaties van meerdere zoekwoorden. Uit onderzoek van Google blijkt dat in 70% van de gevallen wordt gezocht op longtail zoekwoorden. Voordelen van het gebruik van longtail zoekwoorden is ook dat er minder concurrentie is waardoor ze sneller hoger in de zoekresultaten verschijnen.

Voor deze webpagina, die je nu leest, hebben we een zoekwoordstudie gedaan. De gemiddelde maandelijkse Nederlandstalige zoekvolumes in België zijn:

Zoekterm Volume     Zoekterm Volume
Betaalbare website 260     Website laten maken prijs 210
Website laten maken 1300     Hoeveel kost een website laten maken  50
Website laten maken kosten 50     Prijs website laten maken 90
Professionele website laten maken  79     Website laten bouwen prijs 110

Contentcreatie

Met content worden alle teksten, foto's en filmpjes bedoeld die op jouw website staan. Belangrijk is dat jouw content interessant, relevant en waardevol is voor je bezoekers, aanvullend zijn het de zoekwoorden die je helpen vindbaar te zijn op die specifieke termen.

Is het je doel om content te creëren waarmee je het onderscheid maakt of juist om online meer zichtbaar te worden? Of wil je met je webteksten meer acties en transacties tot stand brengen?

De juiste content helpt jou bij het bereiken van je doel.
Hiervoor is het belangrijk dat de content aangenaam leesbaar is voor bezoekers en Google. Je kunt ervoor kiezen om de tekstuele content zelf te schrijven. Of maak gebruik van onze kennis en ervaring en besteed dit uit aan Score.

Wanneer er content aan de website is toegevoegd, zorgen we ervoor dat de webpagina waarop veranderingen zijn doorgevoerd, wordt geïndexeerd. Dit houdt in dat de webpagina gevonden gaat worden door Google.

Promotie

SEO (autonoom vindbaar)

SEO (Search Engine Optimization) betekent zoekmachine optimalisatie. Wanneer jouw content interessant, relevant en waardevol is voor je bezoekers, zijn het de zoekwoorden die je helpen vindbaar te zijn op die specifieke termen.

De basis van een website is de content waaruit de website is opgebouwd. Hoe beter de content en de technische basis, hoe groter de kans op een hogere ranking in zoekmachines.

SEO teksten laten schrijven is interessant wanneer je geen eigen SEO tekstschrijver hebt. SEO teksten schrijven is een specialisme. Onze SEO tekstschrijvers houden rekening met de actuele zoekmachine richtlijnen. De SEO teksten gemaakt door Score zijn uniek en commercieel krachtig.

Om de concurrentie voorbij te streven kijken we ook naar onder andere offpage promotie. Het is belangrijk dat je website degelijke, krachtige links binnenkrijgt vanaf websites in een juiste categorie met een betrouwbaar IP adres. Vanuit Score zijn we lid van een internationaal netwerk waardoor we de beschikking hebben over meer dan 1000 domeinen.

Ons eerste doel is om jouw webpagina's op belangrijke zoektermen in de top 10 te krijgen. Vervolgens streven we naar de top 3. Staan de pagina's hoog, dan werken we aan blijvende promotie om deze resultaten te behouden.

Afhankelijk van de competitie in jouw vakgebied kan het tot een jaar duren voordat je goed rankt. Wij kunnen de promotie voor je uitvoeren tegen een vast bedrag per maand.

SEA (advertenties)

SEA staat voor zoekmachine-adverteren. Het inkopen van advertentieruimte boven en onder de reguliere zoekresultaten door in een veiling te bieden op zoekwoorden, waarbij wordt afgerekend per afgeleverde bezoeker.

Wil je vanaf de eerste dag dat je website live is zichtbaar zijn in de zoekmachines? Graag vertellen we je meer over de mogelijkheden met betrekking tot het uitwerken, uitzetten en managen van advertentiecampagnes.

Domein 

Het domein wat je gaat gebruiken of gebruikt is eigendom van jouw bedrijf. Wij kunnen het domein voor je registreren op jouw naam. Je ontvangt de factuur voor de registratie van de provider. Het domein maakt mede deel uit van de waarde van je bedrijf.

Hosting

Wanneer we professionele websites ontwikkelen adviseren we om niet voor de goedkoopste provider te kiezen. Je wilt dat jouw website wordt beschermd tegen hackers. Ook de snelheid van de server waarop de website draait is belangrijk. Vaak wordt gekozen voor shared hosting.

Shared hosting is een hosting-pakket waarbij je een webserver deelt met anderen. De volledige capaciteit van de server wordt zo over meerdere accounts verspreid. Dit maakt een shared hosting account stukken goedkoper. Hierbij is het belangrijk dat je 'buren' ook nette bedrijven zijn. Wij adviseren je graag hierin.

Kosten

Basis

Het ontwikkelen van een basis website met onze templates, met beheersysteem in je favoriete kleuren en logo kan vanaf € 600,- ex.BTW te betalen voor aanvang werken.

Content

Het schrijven van SEO-vriendelijke content mag je volledig of gedeeltelijk uitbesteden aan Score. De kosten zijn € 100,- ex.BTW per uur welke maandelijks achteraf worden gefactureerd. 

Onderhoud

Op regelmatige basis dienen er updates te worden uitgevoerd. Dit zorgt voor bescherming tegen hackers en ongeoorloofd gebruik. Vooraf maken we een backup en na de update indexeren we de webpagina's opnieuw. Kosten zijn € 125,- ex.BTW per keer. De frequentie van updates zijn sterk wisselend. Het is sterk afhankelijk van hack-pogingen, maar ook software verbeteringen.

Promotie SEO

De offline promotie kunnen wij uitvoeren, waarbij we u regelmatig vragen om artikelen te delen via uw sociale media. Deze artikelen zijn altijd uniek. Daarbij promoten we webpagina's binnen ons internationale power netwerk. De kosten hiervoor zijn € 25,00 per webpagina met een minimum van € 250,00 exclusief BTW per maand.

SERP-tool

Wij maken gebruik van een SERP-tool waarmee we de posities van jouw pagina's in Google monitoren. Deze tool geeft de posities weer zoals een neutrale gebruiker zou kijken. Als je op je eigen PC, laptop, tablet of smartphone kijkt, krijg je een vertekend beeld van de werkelijke positie.

Via een link kun je zelf monitoren onder onze licentie. Kosten zijn € 1,50 per keyword per maand met een minimum van € 15,00 exclusief BTW per maand.

Promotie SEA

De promotie door middel van advertenties kunnen we uitvoeren voor 10% van het advertentiebudget met een minimum van € 125,00 exclusief BTW van het maandbudget. Wij zullen dit budget optimaal inzetten en rapporteren één keer per week over het verbruikte budget en de CTR (Click Trough Rate).We monitoren de campagne en waar nodig sturen we bij.

Voorbeelden

VACUE (USA & EU)

VacueHet netwerk van Vacue biedt bedrijven en VAT specialisten de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen. Score heeft deze website ontwikkeld, waarbij de vertaling is uitgevoerd door een vertaalbureau. De promotie van de webpagina's wordt uitgevoerd door Score.

Riforma (BE en NL)

RiformaLuchtgommen is de vervanger van zandstralen. Riforma is de specialist op het gebied van luchtgommen. De kleuren van de website zijn gekozen door de klant. De bouw en de promotie van de website is en wordt uitgevoerd door Score.

Virgoleads (NL en BE)

VirgoleadsVirgoleads is leadprovider voor bedrijven in Nederland en België. De website is relatief eenvoudig, maar voldoet aan de eisen om nieuwe klanten te werven. De ontwikkeling en de promotie van de website is en wordt uitgevoerd door Score.

Wijnpromotor (NL en BE)

WijnpromotorAanvankelijk is Wijnpromotor gestart als webshop. Aangezien Wijnpromotor is gespecialiseerd in de niche van exclusieve wijn is de webshop omgebouwd. De website is vraag gestuurd, maar wordt internationaal gezien als de referentie. 

Steinerschool (BE)

steinerschoolDe creatieve vrije denkers ontwikkelen zich tot authentieke volwassen mensen via het  Steineronderwijs. Het zijn deze mensen die de oplossingen zoeken voor de uitdagingen van de toekomst. Vanuit Score steunen we het antroposofisch onderwijs in Turnhout. Ook de website van het bijbehorende kinderdagverblijf wordt door Score gesteund middels promotie-activiteiten.

Advocatenkantoor Stappers (BE en NL)

Advocatenkantoort StappersAls je op zoek bent naar een multi-disiplinair advocatenkantoor in België, dan kom je uit bij Advocatenkoort Stappers. Het advocatenkantoor werkt voor Belgische en Nederlandse klanten. Vanuit Score hebben we de Belgische en Nederlandse website ontwikkeld. Ook de promotie van beide websites worden door Score uitgevoerd.

De Instap (BE)

De InstapBij De Instap kom je tot jezelf. Deze website wordt gevonden via diverse webpagina's. Van Burn out tot meditatie en life coaching. Het zijn verschillende facetten waarop vooraf een extreme zoekwoordstudie is uitgevoerd. Zodoende is deze website krachtig in zijn eenvoud.

Door Score kun je een professionele website laten maken voor een diversiteit aan diensten en producten.

+32 (0)14 - 49 18 81

  Exclusief

  Zeggen wat we doen

  Doen wat we zeggen