Score
Online Marketing Consulting

Privé SEO opleiding

De privé SEO opleiding van Score is uniek in België en Nederland. Elke SEO opleiding is maatwerk afgestemd op het niveau van de deelnemer(s). De opleiding bestaat uit praktijkgerichte lesdelen van twee uren op basis van 'White Hat'. Tijdens de opleiding werken we toe naar een duurzame SEO strategie. Reserveer tijdig want het aantal beschikbare lesdelen is beperkt...

Meer informatie? Bel +32 (0)14 49 18 81 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor wie is de SEO opleiding

Voor wie

De privé SEO opleiding verzorgen we voor gemotiveerde en gepassioneerde mensen. Dit zorgt voor een positieve 'Vibe' waardoor we sneller resultaat boeken.

Intakegesprek SEO Opleiding

Telefonisch intakegesprek

Voordat we de SEO opleiding gaan inplannen, hebben we een telefonisch intakegesprek. Hierdoor krijgen wij een indruk van de motivatie en de wensen van de deelnemer(s).

Maatwerk SEO opleiding

Maatwerk

De SEO opleiding is altijd maatwerk. Dit vraagt om voorbereiding van de consultant. De opleiding gaat bij voorkeur door in Turnhout. Het aantal deelnemers aan de opleiding bestaat uit maximaal twee personen van dezelfde organisatie.

Niet klassikaal

Het is vervelend om naar algemeenheden te luisteren tijdens een SEO opleiding. Een website of webshop waar u aan werkt, kent specifieke issues die u wilt bespreken. Door de privé SEO opleiding haalt u meer rendement uit uw tijd en betere rankings.

Wat mag je verwachten

Inhoud

Tijdens het intakegesprek wordt bepaald wat er nodig is om een succesvolle SEO opleiding samen te stellen. Hierna wordt door ons een opleidingsplan uitgewerkt . Het volgende komt o.a. aan bod:

  • SEO strategie
  • Webstructuur
  • Content creatie
  • Online promotie
  • Monitoring en onderhoud

Alle kennis is direct toe te passen in de praktijk. Onze aanpak is effectief en doeltreffend, maar anders dan wat je op het internet kunt lezen. Dit zien we als 'old school' en laten we grotendeels voor wat het is. We maken deel uit van een internationale groep SEO-specialisten die kennis delen met veel testmogelijkheden. White hat is een bewuste keuze om niet gevoelig te zien Google-updates.

Tarief SEO opleiding

Tarief

Per lesdeel van twee uren rekenen wij € 195,- exclusief 21% BTW. In het tarief is de voorbereidingstijd van de consultant verwerkt. Voorafgaand aan elk lesdeel krijgt u een factuur. Deze dient betaalt te zijn voor aanvang van de sessie. Vervolgsessies worden telkens gefactureerd voorafgaand aan de sessie.

N.B. Afspraken op locatie zijn mogelijk. Hierbij wordt € 0,50 exclusief 21% BTW per gereden kilometer berekend. Deze kosten worden op voorhand berekend. De opleiding SEO volgen in de avonduren is mogelijk in overleg.

SEO opleiding inplannen

Inplannen

Houdt er rekening mee dat een ingeplande sessie niet kan worden verplaatst op verzoek van de cursist(en). Deze wordt ook niet terugbetaald wanneer de cursist absent is. De planning van onze consultants zit vol, de ruimte om te schuiven in de agenda is daarom uitgesloten.

De motivatie van de deelnemer(s) is mede bepalend voor het succes van de privé SEO opleiding.

 

+32 (0)14 49 18 81

  Exclusieve samenwerking

   Zeggen wat we doen

  Doen wat we zeggen