Score
Online Marketing Consulting

Privé SEO opleiding

De privé SEO opleiding van Score is uniek in België en Nederland. De opleiding is gebaseerd op de 'Google-guidelines' en onze praktijkervaring. Elke SEO opleiding is afgestemd op het niveau van de cursisten.

Algemene informatie

Voor wie

De privé SEO opleiding is voor iedereen die hoger wil ranken in de zoekmachines. Het is belangrijk dat je gemotiveerd en gepassioneerd bent. Dit zorgt voor een positieve 'Vibe' waardoor we sneller resultaat boeken.

Telefonisch intakegesprek

Voordat we de SEO opleiding gaan inplannen, hebben we een telefonisch intakegesprek. Hierdoor krijgen wij een indruk van de motivatie en de wensen van de deelnemer(s).

Maatwerk

De SEO opleiding is altijd maatwerk. Dit vraagt om voorbereiding van de consultant. De opleiding gaat bij voorkeur door in Turnhout. Het aantal deelnemers aan de opleiding bestaat uit maximaal twee personen van dezelfde organisatie.

Niet klassikaal

Het is vervelend om naar algemeenheden te luisteren tijdens een SEO opleiding. Een website of webshop waar jij aan werkt, kent specifieke issues die je wilt bespreken. Door de privé SEO opleiding haal je meer rendement uit de tijd en betere rankings.

Inhoud

Tijdens het intakegesprek wordt bepaald wat er nodig is om een succesvolle SEO opleiding samen te stellen. Hierna wordt door ons een opleidingsplan uitgewerkt. Het volgende komt o.a. aan bod:

  • SEO strategie
  • Webstructuur
  • Latent Semantic Indexing
  • Content creatie
  • Online promotie
  • Monitoring en onderhoud

Alle kennis is direct toepasbaar in de praktijk. Onze aanpak is integraal en doeltreffend, maar anders dan wat je op het internet vindt. We maken deel uit van een internationale groep SEO-specialisten die kennis delen met veel testmogelijkheden. White hat SEO is een bewuste keuze om niet gevoelig te zien Google-updates.

 

014 - 49 18 81

  Exclusieve samenwerking

   Zeggen wat we doen

  Doen wat we zeggen