Score
Online Marketing Consulting

Privé SEO opleiding is maatwerk

De privé SEO opleiding van Score is uniek in België en Nederland. Elke SEO opleiding die wij verzorgen is maatwerk ongeacht het niveau van de deelnemer. De SEO opleiding bestaat uit praktijkgerichte lessen van twee uren. Het totaal aantal benodigde lessen is afhankelijk van de complexiteit van de case(s) en aanwezige kennis bij de deelnemer(s).

Voor wie is de SEO opleiding

Voor wie

De privé SEO opleiding verzorgen we alleen voor leergierige en gemotiveerde mensen die gepassioneerd met hun vak bezig zijn. Dit zorgt voor een positieve 'Vibe' waardoor we sneller resultaat boeken.

Intakegesprek SEO Opleiding

Telefonisch intakegesprek

Voordat we de SEO opleiding gaan inplannen, hebben we een telefonisch intakegesprek. Hierdoor krijgen wij een indruk van het niveau, de motivatie, de ervaring en de wensen van de deelnemer(s).

Maatwerk SEO opleiding

Maatwerk

De SEO opleiding is altijd maatwerk. Dit vraagt om voorbereiding van de consultant. De opleiding gaat bij voorkeur door in Turnhout. Het aantal deelnemers aan de opleiding bestaat uit maximaal twee personen van dezelfde organisatie.

Niet klassikaal

Uit ervaring weten we dat het heel vervelend is om naar algemeenheden te moeten luisteren tijdens een SEO opleiding. Een website of webshop waar u aan werkt, kent specifieke issues die u wilt bespreken. Door de privé SEO opleiding haalt u meer rendement uit uw tijd en de online resultaten worden sneller zichtbaar.

Opbouw SEO opleiding

Opbouw

Tijdens het intakegesprek wordt bepaald wat er nodig is om een succesvolle SEO opleiding samen te stellen. Op basis van deze informatie wordt een opleidingsplan uitgewerkt. Tijdens de opleiding behandelen we het hele spectrum van zoekwoordstudie (ook long tail), branding, on page structuren, content creatie, promotie, monitoring tot aan maintenance. Alle kennis kunnen we direct toepassen in de praktijk, testen en waar nodig 'fine tunen'. Onze aanpak is effectief en doeltreffend, maar anders dan wat je op het internet kunt lezen. Dit zien we als 'old school' en laten we grotendeels voor wat het is. We maken deel uit van een internationale groep SEO-ers die kennis delen met veel testmogelijkheden.

Tarief SEO opleiding

Tarief

Per lesdeel van twee uren rekenen wij € 195,- exclusief 21% BTW. In het tarief is de voorbereidingstijd van de consultant verwerkt. Voorafgaand aan elk lesdeel krijgt u een factuur. Deze dient betaalt te zijn voor aanvang van de eerste sessie. Vervolgsessies worden telkens gefactureerd voorafgaand aan de sessie.

N.B. Afspraken op locatie zijn mogelijk. Hierbij wordt € 0,50 exclusief 21% BTW per gereden kilometer berekend. Deze kosten worden op voorhand berekend. De opleiding SEO volgen in de avonduren is mogelijk in overleg.

SEO opleiding inplannen

Inplannen

Houdt er rekening mee dat een ingeplande sessie niet kan worden verplaatst op verzoek van de cursist(en). Deze wordt ook niet terugbetaald wanneer de cursist absent is. De planning van onze consultants zit vol, de ruimte om te schuiven in de agenda is daarom uitgesloten.

De motivatie van de deelnemer(s) is mede bepalend voor het succes van de privé SEO opleiding.

 

+32 (0)14 49 18 81

  Exclusieve samenwerking

  Directe aanpak

  Zeggen wat we doen

  Doen wat we zeggen