Score-Worldwide.com
Online Marketingbureau

SEO teksten laten schrijven door Score uit Turnhout is interessant wanneer je geen eigen SEO tekstschrijver hebt. SEO (Search Engine Optimization) betekent zoekmachine optimalisatie waardoor je beter scoort in Google. Wanneer jouw content interessant, relevant en waardevol is voor je bezoekers, zijn het de zoekwoorden die je helpen vindbaar te zijn op die specifieke termen.

SEO teksten schrijven is een specialisme. Onze SEO tekstschrijvers houden rekening met de actuele zoekmachine richtlijnen. Je kunt website teksten laten schrijven door Score voor zowel producten en diensten. De De SEO teksten gemaakt door Score zijn uniek en commercieel krachtig.

Zoekwoordstudie

SEO teksten laten schrijven door onze SEO tekstschrijvers betekent dat er eerst een zoekwoordstudie wordt gedaan. In de teksten verwerken we 'longtail' zoekwoorden voor een beter rendement.

Longtail zoekwoorden bestaan uit combinaties van meerdere zoekwoorden. Uit onderzoek van Google blijkt dat in 70% van de gevallen wordt gezocht op longtail zoekwoorden. Voordelen van het gebruik van longtail zoekwoorden is ook dat er minder concurrentie is waardoor ze sneller hoger in de zoekresultaten verschijnen.

Kies je voor ons? Dan vragen we aan jou een lijst met relevante zoekwoorden. Vervolgens voegen wij woorden toe om het bruto en netto resultaat te bepalen. Hetzelfde is gedaan voor deze pagina waarbij de volgende longtail zoekwoorden in beeld kwamen:

 • SEO tekschrijver gezocht
 • SEO tekstschrijver gezocht Turnhout
 • SEO teksten laten schrijven
 • SEO teksten laten schrijven Turnhout
 • Website teksten laten schrijven
 • Website teksten laten schrijven Turnhout
 • SEO teksten schrijven
 • SEO teksten schrijven Turnhout
 • SEO tekstschrijver
 • SEO tekstschrijver Turnhout
 • Tekstschrijver gezocht
 • Tekstschrijver gezocht Turnhout

Inspiratie

SEO teksten schrijven is onze expertise. Jij levert ons de juiste inspiratie en samen gaan we voor het beste resultaat!
Jij vertelt ons over jouw bedrijf en jouw product of dienst. Wat maakt jou onderscheidend? Waar sta je voor? Wanneer moeten mensen jou vinden? Dit is niet ingewikkeld, het gaat simpelweg om jouw verhaal.

Onze SEO testschrijvers maken er een goed, aantrekkelijk en leesbaar verhaal van.
Tijdens het schrijven van de webteksten ben jij direct betrokken. Regelmatig wordt gevraagd om de teksten na te lezen en om de inhoud te controleren. Zo weten we zeker dat de teksten passen bij jouw wensen en doelen.

Aantal woorden

In een webpagina verwerken we maximaal 400 woorden. Opsommingen op productpagina's mag je zelf toevoegen, echter alleen wanneer deze uniek zijn (en dus niet overgenomen van de fabrikant).

Talen

De SEO tekstschrijvers zijn allen 'native speakers'. Onze SEO tekstschrijvers schrijven in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Hebreews.

Aanvullende informatie

Om een autoriteitspagina te kunnen schrijven, vragen we jou aanvullende unieke informatie over je producten of diensten. Documentatie, productfoto's en -video’s om de teksten te ondersteunen, worden door jou aangeleverd of in opdracht gekocht.

Promotie

Goed ranken in de zoekmachines begint met het creëren van unieke en kwalitatieve content. Alleen goede contact is helaas niet voldoende om de webpagina in de top 10 te krijgen, tenzij je in een niche markt actief bent.

SEO (Search Engine Optimization) betekent zoekmachine optimalisatie. Het zijn de zoekwoorden die je helpen vindbaar te zijn op die specifieke termen.
De basis van een website is de codetaal waaruit de website is opgebouwd. Hoe beter de code en de technische basis, hoe groter de kans op een hogere ranking in zoekmachines.

Afhankelijk van de competitie in jouw vakgebied kan het tot een jaar duren voordat je goed rankt. Wij kunnen de promotie voor je uitvoeren tegen een vast bedrag per maand. Voor € 250,00 exclusief BTW promoten wij maximaal 10 webpagina's (SEO). De voortgang kunt je online waarnemen via onze managementtool. Om de promotie succesvol uit te voeren geven we aan hoe de URL-structuur eruit dient te zien. Dit geldt tevens voor de metadescription en titel.

SEA (advertenties)

SEA staat voor zoekmachine-adverteren. Het inkopen van advertentieruimte boven en onder de reguliere zoekresultaten door in een veiling te bieden op zoekwoorden, waarbij wordt afgerekend per afgeleverde bezoeker.

Wil je vanaf de eerste dag verkopen? Dan kunnen we SEA-campagnes voor je ontwikkelen.

De promotie door middel van advertenties kunnen we uitvoeren voor 10% van het advertentiebudget met een minimum van € 125,00 exclusief BTW van het maandbudget.

Door deze manier van werken haal je meer rendement uit je marketingbudget.

Doorlooptijd

Zodra de benodigde informatie beschikbaar is kunnen we de zoekwoordstudie starten. Hierbij trachten we algemene zoektermen te vermijden. We hebben maximaal twee weken nodig om de SEO teksten te schrijven na uitvoering van de zoekwoordstudie. Nadat de tekst online is geplaatst, zorgen wij voor de indexering, zodat de pagina sneller wordt gevonden door Google.

Kosten

Zodra de benodigde informatie beschikbaar is kunnen we de zoekwoordstudie starten. Hierbij doen we er alles aan om algemene zoektermen te vermijden.
Wanneer we de ziekwoordstudie hebben uitgevoerd en alle inspiratie en informatie van jou hebben ontvangen, dan hebben we maximaal twee weken nodig om de SEO teksten te schrijven.

Nadat de tekst online is geplaatst, zorgen wij voor de indexering, zodat de pagina sneller wordt gevonden door Google.

SEO teksten laten schrijven door Score uit Turnhout? Neem contact met ons op +32 (0)14 - 49 18 81 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

+32 (0)14 - 49 18 81

  Exclusief

  Zeggen wat we doen

  Doen wat we zeggen 

Leadgeneratie uitbesteden? VIRGOLEADS