Score
Online Marketing Consulting

SEO teksten laten schrijven is interessant voor bedrijven zonder eigen SEO tekstschrijver. SEO teksten schrijven is een specialisme. Onze SEO tekstschrijvers houden rekening met de actuele zoekmachine richtlijnen. U kunt website teksten laten schrijven door Score voor producten en diensten. De SEO teksten die wij schrijven zijn uniek en commercieel krachtig.

Zoekwoordstudie

SEO teksten laten schrijven door onze SEO tekstschrijvers betekent dat er eerst een zoekwoordstudie wordt gedaan. In de teksten verwerken we 'longtail' zoekwoorden voor een beter rendement. We vragen u een lijst met relevante zoekwoorden. Vervolgens voegen wij woorden toe om het bruto en netto resultaat te bepalen. Hetzelfde is gedaan voor deze pagina waarbij de longtail zoekwoorden in beeld kwamen:

  • SEO tekschrijver gezocht
  • SEO teksten laten schrijven
  • Website teksten laten schrijven
  • SEO teksten schrijven
  • SEO tekstschrijver
  • Tekstschrijver gezocht

Longtail zoekwoorden hebben een laag zoekvolume en weinig concurrentie.

Inspiratie

SEO teksten schrijven kunnen wij met met de juiste inspiratie. U levert informatie aan over uw producten en diensten. Onze SEO testschrijvers maken er een goed leesbaar verhaal van. Tijdens het schrijven van de websteksten bent u nauw betrokken. Regelmatig wordt u gevraagd om de teksten na te lezen om de inhoud te controleren.

Aantal woorden

In een webpagina verwerken we maximaal 400 woorden. Opsommingen op productpagina's kunt u zelf toevoegen waarbij we u voorzien van richtlijnen.

Talen

De SEO tekstschrijvers zijn allen 'native speakers'. Onze SEO tekstschrijvers schrijven in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Hebreews.

Aanvullende informatie

Om een autoriteitspagina te kunnen schrijven, vragen we u informatie over uw producten of diensten. Documentatie, productfoto's en -video's worden door u aangeleverd of in opdracht van u gekocht.

Promotie

Goed ranken in de zoekmachines begint met het creëren van unieke en kwalitatieve content. Dit is onvoldoende om de webpagina in de top 10 te krijgen, tenzij u in een niche markt actief bent. Uw webpagina heeft promotie nodig die we bij Score kunnen bieden tegen een maandelijks vast bedrag.

Voor € 250,- ex.BTW promoten wij maximaal 10 webpagina's (SEO). De voortgang kunt u online volgen via onze managementtool. Om de promotie succesvol uit te voeren geven we aan hoe de URL-structuur eruit dient te zien. Dit geldt tevens voor de metadescription en titel.

SEA (advertenties)

Wilt u direct hoog scoren, dan kunt u de SEA door Score laten uitvoeren. Wij maken voor u advertentiecampagnes op basis van pull-marketing, monitoren deze en sluiten door Google toegevoegde zoekwoorden uit. Dit doen wij voor 10% van uw online marketingbudget met een minimum van € 250,- ex.BTW per maand. Door deze manier van werken haalt u meer rendement uit uw marketingbudget.

Pull-marketing activeert alleen potentiële klanten die op zoek zijn naar uw product of dienst, zonder dat ze 'gepushed' worden...

Doorlooptijd

Zodra de benodigde informatie beschikbaar is kunnen we de zoekwoordstudie starten. Hierbij trachten we algemene zoektermen te vermijden. We hebben maximaal twee weken nodig om de SEO teksten te schrijven na uitvoering van de zoekwoordstudie. Nadat de tekst door u online is geplaatst, zorgen wij voor de indexering, zodat de pagina sneller wordt gevonden door Google.

Kosten

Bij Score hanteren we transparante tarieven. Het schrijven van een webpagina kost € 175,- ex.BTW inclusief zoekwoordstudie, advies over de metadescription, titel en indexering.

Betaling

Op basis van het aantal te schrijven pagina's ontvangt u een factuur en betaallink. Na ontvangst van de betaling vragen we u om de lijst met zoekwoorden aan te leveren. Vanaf dit moment is uw project gestart.

Wilt u SEO teksten laten schrijven door Score? Neem contact met ons op +32 (0)14 - 49 18 81 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

+32 (0)14 - 49 18 81

  Exclusieve samenwerking

  Zeggen wat we doen

  Doen wat we zeggen