Score
Online Marketing Consulting

Een webshop laten bouwen door Score uit Turnhout is mogelijk vanaf € 900,- ex.BTW. Voorafgaand aan de bouw wordt er een zoekwoordstudie uitgevoerd voor een goede URL-structuur en contentcreatie. Uw webshop moet goed worden gevonden om te kunnen verkopen. Bij Score hebben we de kennis en kunde om uw website duurzaam te promoten. 

Zoekwoordstudie

Voor we een webshop ontwikkelen, doen we eerst een zoekwoordstudie. Op basis van de zoekwoorden wordt unieke content gemaakt, zodat u in Google gaat scoren op deze zoekwoorden. Ook voor de webpagina waarop u zit te lezen hebben we een zoekwoordstudie gedaan. De gemiddelde maandelijkse Nederlandstalige zoekvolumes in België zijn als volgt:

 Zoekterm Volume   Zoekterm Volume 
 Webshop laten maken 110   Webshop maken kosten 10
 Webshop laten bouwen 85   Webshop bouwen kosten 10
 Webwinkel laten maken 10   Professionele webshop laten bouwen 10
 Webshop laten maken met iDeal 10   Kosten webshop bouwen 10
 Webshop laten maken prijs 10   Webshop laten maken kosten 10

Contentcreatie

Met content wordt bedoeld alles wat u op uw website plaatst en levert een grote bijdrage aan uw onlne vindbaarheid. Dit kan bestaan uit tekst, foto's en filmpjes. De tekstuele content moet voldoen aan richtlijnen die we u geven als u dit zelf gaat doen. U kunt het maken van de content ook uitbesteden aan Score. We hebben ervaring in het ontwikkelen van content in meerdere talen.

Promotie

SEO (autonoom vindbaar)

Zodra de bouw van de webshop is afgerond gaan de webpagina's ranken. Om de concurrentie voorbij te steken heeft Score promotie powerwebsites gebouwd. Vanaf deze websites worden krachtige links geplaatst naar uw webshop. Dit valt onder offpage promotie.

Het eerste doel is om uw productpagina's op belangrijke zoektermen in de top 10 te krijgen. Vervolgens streven we naar de top 3. Staan de pagina's hoog, dan moeten we blijven promoten om hoog te blijven staan.

SEA (advertenties)

De offpage promotie heeft tot doel om langdurig hoog in de zoekmachines te geraken. Dit kan gemakkelijk een jaar duren als u zich in een competitieve markt begeeft. Maar u wilt vanaf de eerste dag verkopen? Dan kunnen we SEA-campagnes voor u ontwikkelen. Hierbij wordt ook de bugetmonitoring dagelijks door Score uitgevoerd. De advertenties die we maken staan binnen 1 dag op een zichtbare positie. Totdat het budget is opgebruikt zijn de advertenties zichtbaar. 

Voorbeelden

Cavepromotor (NL, UK, USA, BE, FR en DE)

CavepromotorDe Cavepromotor is gespecialiseerd in Liebherr wijnkasten en het maken van wijnkasten op maat. Voor de landen Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en de Verenigde Staten hebben we de webshop gebouwd. Voor elk land wordt de promotie uitgevoerd door Score. 

Frigdepromotor (UK en NL)

FridgepromotorIn het Verenigd Koninkrijk verkoopt Fridgepromotor het topsegement Liebherr koelkasten. Hetzelfde wordt in Nederland gedaan door Elektroservice Verhagen. Zowel in Nederland als het Verenigd Koninkrijk wordt de promotie van de webshop uitgevoerd door Score. Ook het toevoegen van nieuwe producten wordt gedaan door Score.

Swiss Quality (NL en BE)

Swiss QualityIn Nederland en België verkoopt Swiss Quality Jura volautomatische koffiemachines. Voor beide landen wordt de promotie van de webshops uitgevoerd door Score. Jura brengt regelmatig nieuwe modellen op de markt. Het actueel houden van het productbestand wordt uitgevoerd door Score.

Nocalc (DE)

NocalcNa succesvol te zijn in Nederland en het Verenigd Koninkrijk is Nocalc nu ook actief in Duitsland. Hier verkoopt Nocalc de 'Wasserentkalkungsanlage' wat in het Nederlands een waterontkalker wordt genoemd. De bouw en de promotie van deze webshop is en wordt uitgevoerd door Score. De vertaling naar het Duits hebben we uitbesteed.

Maithuna (NL, BE, DE, UK en USA)

Maithuna US logoIn Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten van Amerika verkoopt Maithuna producten in een niche markt. Score zorgt voor de ontwikkeling van de webshop en de productie van de producten. 

Kosten

Basis

Het ontwikkelen van een webshop met onze templates, met beheersysteem in uw favoriete kleuren en logo kost € 900,- ex.BTW te betalen voor aanvang werken.

Content

Het schrijven van SEO-vriendelijke content kunt u volledig of gedeeltelijk uitbesteden aan Score. De kosten zijn € 175,- ex.BTW per pagina. We kunnen u uitleggen waaraan uw content dient te voldoen voor € 100,- ex.BTW, zodat u zelf kunt schrijven.

Onderhoud

Op regelmatige basis dienen er updates te worden uitgevoerd. Dit zorgt voor bescherming tegen hackers en ongeoorloofd gebruik. Vooraf maken we een backup en na de update indexeren we de webpagina's opnieuw. Kosten zijn € 125,- ex.BTW per keer. De frequentie van updates zijn sterk wisselend. Het is sterk afhankelijk van hack-pogingen, maar ook software verbeteringen.

Promotie SEO

De offline promotie kunnen wij uitvoeren, waarbij we u regelmatig vragen om artikelen te delen via uw sociale media. Deze artikelen zijn altijd uniek. Daarbij promoten we uw productpagina's binnen ons internationale power netwerk. De kosten hiervoor zijn € 25,00 per webpagina met een minimum van € 250,- ex.BTW per maand. Facturatie maandelijks achteraf.

SERP-tool

Wij maken gebruik van een SERP-tool waarmee we de posities van uw pagina's in Google monitoren. De tool geeft de posities weer zoals een neutrale gebruiker zou kijken. Als u op uw PC, laptop, tablet of smartphone krijgt u niet de werkelijke positie te zien. Elk apparaat beschikt over cache-geheugen en geeft u een andere positie weer, dan iemand die voor de eerste keer kijkt. U kunt een link krijgen om ook te kunnen monitoren onder onze licentie. Kosten zijn € 15,- ex.BTW per maand voor maximaal 30 zoektermen.

Promotie SEA

De promotie van de webshop met uitgekiende advertenties kunnen we uitvoeren voor 10% van uw advertentiebudget met een minimum van € 125,- ex.BTW van het maandbudget. We rapporteren 1X per week over het verbruikte budget en de CTR (Click Trough Rate). We streven naar een optimaal gebruik van het budget. Bij de start van de campagne monitoren we dagelijks. Waar nodig sturen we campagne bij. Facturatie is maandelijks vooraf.

Conclusie

Een webshop laten maken kunt u veel webbouwers, maar zorgen dat de webshop online vindbaar wordt, dat is werk voor de specialisten van Score.

 

+32 (0)14 - 49 18 81

  Exclusieve samenwerking

  Zeggen wat we doen

  Doen wat we zeggen