Score-Worldwide.com
Online Marketingbureau

Je webshop laten bouwen door Score uit Turnhout betekent betaalbaar en geoptimaliseerd voor Google. Wij zorgen ervoor dat je webshop goed wordt gevonden om te kunnen verkopen. Bij Score hebben we de kennis en kunde om jouw webshop duurzaam te promoten. Een webshop laten bouwen door Score uit Turnhout is mogelijk vanaf € 900,00 exclusief BTW.

Tijdens een kennismakingsgesprek luisteren we graag naar jouw verhaal. Wat zijn jouw specifieke wensen met betrekking tot de webshop?

Graag vertellen we je persoonlijk meer over onze diensten en de diverse mogelijkheden.
Hieronder vind je alvast een kort overzicht van de mogelijkheden.

Zoekwoordstudie

Voordat we een webshop ontwikkelen voeren we eerst een zoekwoordstudie uit. Op basis van de (longtail) zoekwoorden ontwikkelen we URL-structuur en de content voor de webshop. Een degelijke URL-structuur zorgt dat de webshop goed doorzocht kan worden door de 'spiders' van o.a. Google. Je kunt de mooiste content creëren, maar deze dient wel gevonden te worden door de zoekmachines.

Onze expertise ligt op het gebied van longtail zoekwoorden aangezien jij daar sneller je eerste 'business' uithaalt.Longtail zoekwoorden bestaan uit combinaties van meerdere zoekwoorden. Uit onderzoek van Google blijkt dat in 70% van de gevallen wordt gezocht op longtail zoekwoorden. Voordelen van het gebruik van longtail zoekwoorden is ook dat er minder concurrentie is waardoor ze sneller hoger in de zoekresultaten verschijnen.

Voor deze webpagina, die je nu leest, hebben we een zoekwoordstudie gedaan. De gemiddelde maandelijkse Nederlandstalige zoekvolumes in België zijn:

 Zoekterm Volume   Zoekterm Volume 
 Webshop laten maken 110   Webshop maken kosten 10
 Webshop laten bouwen 85   Webshop bouwen kosten 10
 Webwinkel laten maken 10   Professionele webshop laten bouwen 10
 Webshop laten maken met iDeal 10   Kosten webshop bouwen 10
 Webshop laten maken prijs 10   Webshop laten maken kosten 10

Contentcreatie

Met content worden alle teksten, foto's en filmpjes bedoeld die in jouw webshop staan. Deze content zorgt ervoor dat je online vindbaar bent. Om optimaal vindbaar te zijn moet je content aan verschillende voorwaarden voldoen.

De juiste content helpt jou bij het bereiken van je doel. Hiervoor is het belangrijk dat de content aangenaam leesbaar is voor bezoekers en Google. Je kunt ervoor kiezen om de tekstuele content zelf te schrijven. Of maak gebruik van onze kennis en ervaring en besteed dit uit aan Score.

Promotie

SEO (autonoom vindbaar)

SEO (Search Engine Optimization) betekent zoekmachine optimalisatie. Wanneer jouw content interessant, relevant en waardevol is voor je bezoekers, zijn het de zoekwoorden die je helpen vindbaar te zijn op die specifieke termen.

De basis van een webshop is de taal waaruit de webshop is opgebouwd. Hoe beter de content en de technische basis, hoe hoger de kans op een hogere ranking in zoekmachines. Om de concurrentie voorbij te streven heeft Score promotie powerwebsites gebouwd. Vanaf deze websites worden krachtige links geplaatst naar jouw webshop. Dit valt onder offpage promotie.

SEO teksten laten schrijven is interessant wanneer je geen eigen SEO tekstschrijver hebt. SEO teksten schrijven is een specialisme. Onze SEO tekstschrijvers houden rekening met de actuele zoekmachine richtlijnen. De SEO teksten gemaakt door Score zijn uniek en commercieel krachtig.

Ons eerste doel is om jouw productpagina's op belangrijke zoektermen in de top 10 te krijgen. Vervolgens streven we naar de top 3. Staan de pagina's hoog, dan werken we aan blijvende promotie om deze resultaten te behouden.

SEA (advertenties)

SEA staat voor zoekmachine-adverteren. Het inkopen van advertentieruimte boven en onder de reguliere zoekresultaten door in een veiling te bieden op zoekwoorden, waarbij wordt afgerekend per afgeleverde bezoeker.

De offpage promotie heeft als doel om langdurig hoog in de zoekmachines naar voren te komen. Dit kan gemakkelijk een jaar duren in een competitieve markt. Wil je vanaf de eerste dag verkopen? Dan kunnen we SEA-campagnes voor je ontwikkelen. Hierbij wordt de budgetmonitoring dagelijks door Score uitgevoerd. De advertenties die we maken staan binnen 1 dag op een zichtbare positie. De duur van de zichtbaarheid is afhankelijk van het budget en het aantal afgeleverde bezoekers.

Voorbeelden

Maithuna (NL, BE, DE, UK en USA)

In Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten van Amerika verkoopt Maithuna producten in de niche van Bewust Leven. Score zorgt voor de ontwikkeling van de webshop en de wereldwijde marketing. 

Maithuna


Cavepromotor (NL en UK)

CavepromotorDe Cavepromotor is gespecialiseerd in Liebherr wijnkasten en het maken van wijnkasten op maat. Voor de landen Nederland en het Verenigd Koninkrijk hebben we de webshop gebouwd. Voor elk land wordt de promotie uitgevoerd door Score. 

Frigdepromotor (UK en NL)

FridgepromotorIn het Verenigd Koninkrijk verkoopt Fridgepromotor het topsegement Liebherr koelkasten. Hetzelfde wordt in Nederland gedaan door Elektroservice Verhagen. Zowel in Nederland als het Verenigd Koninkrijk wordt de promotie van de webshop uitgevoerd door Score. Ook het toevoegen van nieuwe producten wordt gedaan door Score.

Nocalc (DE)

NocalcNa succesvol te zijn in Nederland en het Verenigd Koninkrijk is Nocalc nu ook actief in Duitsland. Hier verkoopt Nocalc de 'Wasserentkalkungsanlage' wat in het Nederlands een waterontkalker wordt genoemd. De bouw en de promotie van deze webshop is en wordt uitgevoerd door Score. De vertaling naar het Duits hebben we uitbesteed.

Kosten

Basis

Het ontwikkelen van een basis webshop met onze templates en een beheersysteem in je favoriete kleuren en logo kan vanaf € 900,00 exclusief BTW.

Content

Het schrijven van SEO-vriendelijke content mag je volledig of gedeeltelijk uitbesteden aan Score. De kosten zijn € 175,00 exclusief BTW per pagina.

Onderhoud

Voor bescherming tegen hackers en ongeoorloofd gebruik zullen op regelmatige basis updates uitgevoerd worden. Vooraf maken we een backup en na de update indexeren we de webpagina's opnieuw. Kosten zijn € 125,00 exclusief BTW per keer. De frequentie van updates zijn sterk wisselend, dit is afhankelijk van hack-pogingen, maar ook van software verbeteringen.

Promotie SEO

De offline promotie kunnen wij uitvoeren, waarbij we je regelmatig vragen om artikelen te delen via jouw sociale media. Deze artikelen zijn altijd uniek. Daarbij promoten we webpagina's binnen ons internationale power netwerk. De kosten hiervoor zijn € 25,00 per webpagina met een minimum van € 250,00 exclusief BTW per maand.

SERP-tool

Wij maken gebruik van een SERP-tool waarmee we de posities van jouw pagina's in Google monitoren. Deze tool geeft de posities weer zoals een neutrale gebruiker zou kijken. Als je op je eigen PC, laptop, tablet of smartphone kijkt, krijg je een vertekend beeld van de werkelijke positie.

Via een link kun je zelf monitoren onder onze licentie. Kosten zijn € 1,50 per keyword per maand met een minimum van € 15,00 exclusief BTW per maand.

Promotie SEA

De promotie door middel van advertenties kunnen we uitvoeren voor 10% van het advertentiebudget met een minimum van € 125,00 exclusief BTW van het maandbudget. Wij zullen dit budget optimaal inzetten en rapporteren één keer per week over het verbruikte budget en de CTR (Click Trough Rate).We monitoren de campagne en waar nodig sturen we bij.

Conclusie

Een webshop laten maken is mogelijk bij veel webbouwers, maar zorgen dat de webshop online vindbaar wordt is iets anders.

 

+32 (0)14 - 49 18 81

  Exclusief

  Zeggen wat we doen

  Doen wat we zeggen 

Leadgeneratie uitbesteden? VIRGOLEADS