Domein Autoriteit Verhogen

Domein autoriteit verhogen naar DA40+ binnen 3 maandenvoor slechts € 350,- ex.BTW per jaar.

Interesse

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op.

Domain authority verhogen

De Domain authority verhogen is een belangrijk aspect binnen de zoekmachine optimalisatie (SEO). De domein autoriteit is een waarderingsgetal tussen 0 en 100 over de betrouwbaarheid van jouw site in de ogen van Google. Hoe hoger de waarde (DA) des te beter scoort je site binnen Google.
Het verhogen van je domein autoriteit kan worden gecombineerd met het uitbesteden van je linkbuilding aan SCORE.

Jaarlijks

Om de DA op jouw website hoog te houden, worden er het hele jaar activiteiten uitgevoerd. De jaarlijkse bijdrage is voor het tweede jaar hetzelfde als het eerste jaar, waardoor er geen verrassingen zijn.

Garantie

We garanderen dat het domein binnen 3 maanden DA40+ is. Indien dit niet zo is, betalen we 100% terug. Deze garantie kunnen we geven, omdat we 100% zeker zijn van het resultaat.

Jaarlijkse bijdrage

Het bedrag is exclusief BTW en jaarlijks vooraf te betalen. In combinatie met linkbuilding service via SCORE krijg je korting van 25%.

Domain authority checken

Voordat we aan jouw domein gaan werken wordt er een DA-check gedaan om te zien wat de huidige DA is. Je kunt dit ook zelf testen via MOZ, want dan weet je of het verhogen van de domein autoriteit nodig is. Door je domeinnaam in te voeren weet je direct wat de uitkomst is. Je ziet ook wat de spam score is. Deze dient ver onder de 20% te liggen voor een degelijke website voor hoger scoren in Google.
De DA waarde tussen 0 en 100 is een getal wat door MOZ wordt bepaald. Professionele SEO-ers gebruiken MOZ om te zien hoe een domein presteert, want op basis hiervan wordt de strategie bepaald. Vanaf een DA25 wordt een site gezien als degelijk, maar een DA40+ is ons doel, waardoor jij meer autoriteit krijgt in jouw sector.
domein autoriteit verhogen

Praktijk

We ervaren regelmatig dat onze klanten beginnen met onze dienstverlening rond domein autoriteit en daarna uitbreiden richting de linkbuilding service.
Laatste update:

Domein autoriteit verhogen naar 40+? Je domain authority verhogen doe je met de DA BOOSTER van SCORE