PROEFPAKKET

"Test met één linkpakket"

Proefpakket

Met een proefpakket aan links kun je ervaren wat onze linkkracht is. In het pakket zitten 10 domeinen met een DA50+. Je mag voor dit proefpakket 1 link op de homepage van elke domein laten plaatsen. Jij bepaalt wat de ankertekst is. Na de plaatsing sturen we de URL’s waarop je de links kunt zien. Het proefpakket kan een eerste stap zijn naar linkbuilden uitbesteden in een langdurige samenwerking.

Aantal links

In het proefpakket worden maximaal 10 links geplaatst. De links kun je ook los kopen via marktplaatsen voor € 175,- ex.BTW per link per jaar. Je zit nu bij de bron en daardoor is het veel goedkoper, want wij hoeven geen externe linkcapaciteit te kopen. Wij zijn eigenaar van de domeinen en leveren domeinkracht aan 80% van de Nederlandse en Belgische SEO bedrijven.

Spreiding

De links worden geplaatst in content over de periode van één maand. Hierin zit geen vast stramien waardoor je natuurlijke linkprofiel niet wordt verstoord. Nadat we artikelen met daarin de links hebben gemaakt, worden de domeinen ter indexatie aangeboden.

Voorbeeld

Een domein waarop je een aantal verschillende linkvoorbeelden kunt zien is bedrijvengidsvoornederland.nl. Er zijn bedrijven op deze homepage die ook een link hebben naar een subdomein.
Op de homepage van het betreffende subdomein staat een exclusieve tekst over hun bedrijfsactiviteiten met linkverwijzingen. Dit is bespreekbaar, maar zit niet standaard in het proefpakket.

Prijs

De prijs voor een proefpakket is € 530,- ex.BTW waarbij jij bepaalt of je één of maximaal vijf links wil plaatsen per domein. De links blijven een jaar actief na de plaatsing.

Bestelprocedure

Als je de velden invult, dan maakt onze financiële afdeling de factuur en een iDeal-betaallink. Wanneer je liever direct betaalt op onze bankrekening kan dit ook. Nadat we de betaling hebben ontvangen starten de werkzaamheden.
Laatste update:

Proefpakket bestellen

Om het proefpakket te bestellen dien je onderstaande velden in te vullen. Bij eventuele vragen nemen we contact met je op.