SEO Brasschaat

SEO Brasschaat? Bij SCORE kun je linkbuilding uitbesteden als (inter)nationale opdrachtgever met groeiambitie. Onze SEO specialisten werken een SEO-strategie uit om ‘moneypages’ van onze opdrachtgevers binnen de top 10 van Google te krijgen. Hierbij geven we advies over de benodigde ‘on page’ (op de website) aanpassingen die nodig zijn om te voldoen aan de criteria van Google. Vervolgens verzorgen we de ‘off page’ promotie om de doelstelling te realiseren en continueren. Backlinks kopen is voor ons niet nodig aangezien we zelf beschikken over krachtige linkbuilding pakketten.

Voorbeelden

U ziet enkele voorbeelden van bedrijven die willen scoren in de top 10 van Google op bepaalde zoektermen. Wij realiseren dit in diverse landen op verzoek van de klant. De doorlooptijd om te komen tot een mooie ranking is doorgaans zes maanden. Dit is afhankelijk van de concurrentie in een bepaalde markt. We richten ons in de SEO strategie zowel naar ‘short tail’ (vb. advocaat vreemdelingenrecht) en ‘long tail’ (vb. advocaat vreemdelingenrecht in Turnhout) zoekwoorden.
SEO bureau kasterlee
SEO kasterlee
SEO in kasterlee

Hoe werkt SEO Brasschaat?

We gaan een samenwerking aan voor een minimale periode van een jaar. De SEO strategie die we uitrollen is gericht op een natuurlijke opbouw van linkkracht. In het begin starten we met linkpakketten van links met een DA van gemiddeld 35 om dat rustig te verhogen in de tijd naar 70. In praktijk werken we vele jaren samen met onze klanten, want niemand wenst te zakken in de Google ranking.
Het opbouwen van de linkpakketten kan parallel lopen met eventuele content aanpassingen die u maakt. Heeft u hier zelf geen capaciteit voor in huis, dan kunt u de content creatie uitbesteden aan SCORE. Zijn er contentaanpassingen nodig doordat Google het algoritme heeft aangepast of met sterkere concurrentie, dan laten we dit weten.
Heeft u behoefte aan een betere positie in de Google ranking? Dan horen we graag van u.

SEO Brasschaat? SCORE