SEO Bureau

Als SEO bureau werken wij voor (inter)nationale opdrachtgevers met groeiambitie. Onze SEO specialisten werken een SEO-strategie uit om ‘moneypages’ van onze opdrachtgevers binnen de top 10 van Google te krijgen. Hierbij geven we advies over de benodigde ‘on page’ (op de website) aanpassingen die nodig zijn om te voldoen aan de criteria van Google. Vervolgens verzorgen we de ‘off page’ promotie om de doelstelling te realiseren en continueren.

Doorverwijzen
Kwaliteit leveren aan bestaande klanten is onze hoogste prioriteit. Ben je op zoek naar een SEO bureau, dan verwijzen we je graag door naar serieuze collega’s die gebruik maken van onze homepage advertenties (inclusief DO-FOLLOW link) voor kwalitatieve linkbuilding strategieën. Een voorbeeld hiervan is Longchamp.

Voorbeelden

U ziet enkele voorbeelden van bedrijven die willen scoren in de top 10 van Google op bepaalde zoektermen. Wij realiseren dit in diverse landen op verzoek na de klant.

De doorlooptijd om te komen tot een mooie ranking is doorgaans zes maanden. Dit is afhankelijk van de concurrentie in een bepaalde markt.

Het is mogelijk om sneller te omzet te scoren. Daarvoor starten we SEA-campagnes.