Score
Online Marketing Consulting

Uw website laten maken door Score betekent dat deze betaalbaar is en vindbaar in de zoekmachines. Een betrouwbare website maken om er geld mee te verdienen, moet voldoen aan vele criteria. Een goede URL-structuur, unieke content en offline-promotie zijn cruciaal. Ook gebruiksvriendelijkheid en usability bepalen uw online succes. We werken met in de praktijk geteste templates die ook mobielvriendelijk zijn.

Meer informatie? Bel +32 (0)14 49 18 81 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Promotie

SEO

Nadat u de website heeft laten maken, gaat deze ranken in de zoekmachines. Om de concurrentie voorbij te streven is o.a. offpage promotie nodig. Score heeft sterke promotiewebsites gemaakt die u helpen om nog beter te ranken voor SEO. Afhankelijk van de competitie in uw vakgebeid kan het tot een jaar duren voor een goede ranking. 

SEA

Wilt u vanaf de eerste dag dat uw website live is zichtbaar zijn in de zoekmachines? Dan kunnen we voor u campagnes uitwerken waarbij u gerichte advertenties plaatst. Hiervoor dient u een maandelijks budget te voorzien. Op regelmatige tijden informeren we u over het gebruikte budget. U geeft of de klanten die reageren voldoen aan uw klantprofiel, zodat we kunnen bijsturen.

+32 (0)14 49 18 81

  Exclusieve samenwerking

   Zeggen wat we doen

  Doen wat we zeggen