Website Laten Maken

"Mobile First en goed vindbaar in Google"

Website laten maken? Je website laten bouwen die mobielvriendelijk is en gericht op maximale conversie? We praten graag verder over je plannen.
Laatste update:

Mobile First-principe

De meeste mensen zoeken in Google op hun smartphone. Daarom maken we websites die in eerste instantie zijn gebouwd voor de smartphone en pas daarna voor de computer. Dit wordt bedoeld met het ‘Mobile First-principe’.

Content

Onze tekstschrijvers schrijven de content, zodat de webpagina’s voldoen aan de richtlijnen van Google.

Wat kost een website laten maken?

De prijs voor een basis website (maximaal 5 pagina’s) is slechts € 990,- ex.BTW. Je betaalt 50% bij de opdracht en bij de oplevering van versie 1.0 betaal je het restant. Een website laten bouwen met meer pagina’s kan ook, daarvoor maken we een offerte op maat.

Promotie van je website?

Je website is zoekmachine vriendelijk geschreven, toch heb je inkomende links nodig om hoog te scoren in Google. Wij kunnen dit voor je verzorgen met onze linkbuilding service.

Voorbeeld websites

Aboutyourlove.nl

De website van YourLove is een voorbeeld van 100% ‘Mobile First’. Op één smartphone scherm zie je direct wat je nodig hebt. Wil je meer informatie hebben, dan scrol je verder.

Advocatenkantoorstappers.be

De website van Advocatenkantoor Stappers is een voorbeeld van een website die ontwikkeld is voor de PC. Hier dien je op de smartphone meer te scrollen voor informatie.

Vacue.us

website laten maken turnhout
De website van Vacue is ontwikkeld voor de PC, maar heeft wel alle informatie in één scherm van de smartphone. Op termijn wordt deze site omgebouwd naar Mobile First.
Door je website volgens het Mobile First-principe te laten bouwen, gaat je conversierate omhoog. Het is belangrijk dat je de aandacht van de bezoeker direct pakt en weet vast te houden. Op deze wijze heb je de meeste kans dat de bezoeker een klant, cliënt of patiënt wordt.

Een website laten maken die scoort in Google doe je via SCORE