Score
Online Marketing Consulting

Investeringsprojecten

Score investeert in projecten met potentie.

Meer informatie? Bel +32 (0)14 49 18 81 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Startup

De financiƫle mogelijkheden van starters zijn beperkt. In het businessplan is vaak te weinig budget voor de promotie de website of webshop. Vanuit Score participeren wij door de inbreng van onze online marketing consultancy en promotie power.

Leadgeneratie

Score investeert in verschillende branches door het opzetten van websites of webshops voor leadgeneratie zoals Virgoleads. In samenwerking met marktpartijen worden de leads opgevolgd. Het eigendomsrecht van de website of webshop ligt bij Score.

Voorbeeld investeringsproject

VACUE.US is een voorbeeld waarbij Score de investering heeft gedaan in het ontwikkelen en promoten van deze leadgenererende website. Er worden op met deze website leads gegeneerd op de Amerikaanse markt voor Fiscal Representatives in de Europese lidstaten.

U heeft een interessant project

Denkt u een project te hebben waar Score mogelijk interesse in heeft? Laat het ons weten. Onder het genot van een kop koffie kunnen we er over spreken.

+32 (0)14 49 18 81

  Exclusieve samenwerking

   Zeggen wat we doen

  Doen wat we zeggen